Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt
Psykiatrisk Afdeling Svendborg får ny konstitueret ledende overlæge
Carsten Blus-Pedersen er fra første oktober konstitueret som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Svendborg. Her vil han blandt andet bruge erfaringer fra sin tid som uddannelsesansvarlig overlæge til at arbejde mere med rekruttering.


Udsendt
Nye regler for brug af mundbind i Psykiatrien i Region Syddanmark
Patienter og pårørende opfordres til at tage mundbind med, når de møder op i Psykiatrien i Region Syddanmark.


Udsendt
Psykiatrien i Region Syddanmark er klar til at styrke indsatsen for psykiatriske patienter med et misbrug
Der er mere hjælp på vej til de psykiatribrugere med dobbeltdiagnoser, efter Regionsrådet i Region Syddanmark har vedtaget at afsætte 4 millioner kroner til tre nye projekter, der skal styrke indsatsen for psykisk sårbare og psykiatriske patienter med et alkohol- eller stofmisbrug.


Udsendt
To medarbejdere hos Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland smittet med COVID19 - ambulante patienter er overgået til virtuel behandlingUdsendt
Besøgsrestriktioner i Odense og Vejle
På grund af smittetrykket i Odense og Vejle Kommune er der pt besøgsrestriktioner på psykiatrisygehusets afdelinger i byerne.


Udsendt
Region Syddanmark har prækvalificeret 4 til OPP-udbuddet på Voksenpsykiatrien i NytOUH
Region Syddanmark, har. juni 2020 udbudt en kontrakt vedr. Voksenpsykiatrien i Nyt OUH som Offentligt Privat Partnerskab (OPP). I den forbindelse har Region Syddanmark nu prækvalificeret 4 mulige OPP-leverandører til at afgive tilbud.


Udsendt
Tættere samarbejde bidrager til færre indlæggelser og mindre tvang
Faste kontaktpersoner og større koordinering mellem psykiatri, bosteder og kommuner har skabt gode resultater for en række udsatte børn og unge i Region Syddanmark.


Udsendt
Fremskudt funktion samarbejder med frivillige organisationer
Det tværsektorielle projekt Fremskudt funktion har hen over sommeren indgået samarbejdsaftaler med fem frivillige organisationer. Aftalerne skal styrke indsatsen for børn og unge med henblik på at undgå, at de ender i mistrivsel.


Udsendt
Vi vil gerne høre din mening!
I disse uger kan du som patient eller pårørende i psykiatrien få tilbud om at udfylde et spørgeskema og give din mening til kende.


Udsendt
Psykiatrien styrker indsatsen for et godt og trygt arbejdsmiljø
Et arbejdsmiljø handler om den fysiske, sociale og psykiske del af det, at gå på arbejde. For arbejdspladsen er et sted, hvor mange ansatte bruger størstedelen af deres tid i hverdagene. Arbejdsmiljøet er et højt prioriteret område i Psykiatrien i Region Syddanmark, som vi kontinuerligt arbejder på at forberede. Derfor er det for os en rigtig god nyhed, at vi har fået midler til at styrke vores arbejdsmiljø.Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring